Klar for Korn 2018

11.01.2018 (Oppdatert: 20.12.2018) Morten Berntsen

En sal full av kornkunnskap, og to dager med landets beste foredragsholdere på korn er hva det bys på når Korn 2018 arrangeres i februar.

Norsk Landbruksrådgiving og NIBIO inviterer til konferansen Korn 2018. FOTO: Morten Berntsen

– Vi byr på to dager fylt til randen med fagforedrag om kornproduksjon, med de beste foredragsholderne i landet. Det er på dette seminaret vi utveksler kunnskap, erfaringer og beste praksis, sier Einar Strand, fagkoordinator korn i Norsk Landbruksrådgiving (NLR). Sammen med NIBIO avdeling Korn og frøvekster arrangerer NLR konferansen Korn 2018. 

 

Fag i fokus

Dette er tredje året konferansen arrangeres, og arrangørene er fornøyde med formen samlingen etter hvert har tatt. Det blir mange spennende foredragsholdere, det gis også godt rom for erfaringsutveksling deltagerne imellom gjennom pauser og hyggelige måltider. 

– Selv om kornfaget står i fokus, legger vi også opp til at kornprodusenter, rådgivere og forskere får snakket sammen, forteller Strand. 

På dag 1 vil programmet være preget av at det også er avslutningsseminar for KornFUTH-prosjektet som har finansiert utvidet sortsprøving, demonstrasjonsforsøk og annen faglig aktivitet de siste fire årene. KornFUTH har vært finansiert fra Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri. 

Korn 2018 arrangeres 5. – 6. februar på Olavsgaard hotell midt mellom Gardermoen og Oslo. her vil det også være mulighet for overnatting. Det legges opp til gode felles måltider begge dagene. 

 

> Påmelding og program

 

Dette er Korn 2018

Korn 2018 er et to dagers åpent fagmøte innen korn, olje- og proteinvekster som inneholder vel 25 foredrag innen temaene norsk kornproduksjon, hvete og hvsetekvalitet, avlingsbegrensende faktorer, dyrkingsteknikk, plantevern og proteinvekster. I tillegg vil du kunne høre foredrag om jordpakking, drenering, bruk av jorddekkende vekster med mer. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.